Alla inlägg den 14 april 2010

Av Jenny - 14 april 2010 10:32

Som bilderna kommer att visa så har Shelby hittat nått nytt som hon vill leka med varje dag, saknaden av bloggar är för att vi är ute och njuter av solen mest hela dagarna. Shelby får följa med ut så fort vi ska göra nått på gården, så hon klagar inte det minsta. Men nu över till hennes nya "leksak" på baksidan av mammas hus sä är gräsmattan allt annat än jämn. Så till Shelbys förtjusning så är det stoooora pölar med vatten lite här och där, dessa fryser till varje natt med ganska tunn is som det knastrar om när man hoppar på den..så varje dag har jag en blöt och lortig "liten" Ridgeback som har ätit en massa is. Is åt hon till och med när min mamma frostade av frysskåpet i köket. Is verkar vara nått som hon verkligen gillar att tugga på. Få se vad har vi mera gjort, jo vi har kollat in vildsvin/vildgrisar som lever runt Älgberget inte allt för långt härifrån, vi satt i bilen men Shelby tyckte minsann inte alls om att ens kolla på grisarna där dom bökade vid vägkanten.

Å annars så är vi ute en massa och det går över förväntan med Shelby..hon har inget intresse av vare sig folk som går, cyklar eller springer förbi.. inte ens om dom har hundar med sig. Känner mig lite stolt över att hon minsann lyder även om hon ibland försöker intyga att hon inte hör ett smack hehe. Har funderat lite över hennes ovana att ibland kissa på sig i sömnen eller släppa några droppar om Céli väcker henne med att skälla en massa. Kanske ska ge henne lite c-vitaminer ifall det är en släng av uronvägsinfektion eller så är hon bara påväg att bli könsmogen. Det får tiden utvisa då det ännu inte ens händer varje dag.


Så nu kommer det lite bilder på Shelbys favvo ställe:

                            


Sen har vi oxå lekt gömma Shelby hehe :


      


Måste bara tillägga att det är kul att höra av ägare till hennes syskon :)

Presentation

En blogg om hur det är att leva med 3 st hundar i olika åldrar och olika raser. En gammal Schillerstövare och en ridgeback. Numera finns det bara Shelby kvar hos mig.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2010 >>>

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards