Alla inlägg den 14 maj 2011

Av Jenny - 14 maj 2011 22:02

Ibland fattar jag inte var nån av mina hundar får allt ifrån. Shelby senaste påhitt är att springa under en husvagn i full rulle för att sedan ligga där under och gräva och gnälla som en galning. Som att det inte räcker med alla hål vi har på tomten sen tidigare. Å varje helg när jag kommer hem ska det nattkissas, ätas en massa ben och tjatas hela tiden. 

Men nu raskt över till deras nyaste passion...dom har idag fått smak för nygrillad majs med lite bregott på...suck varför kan inte mina hundar vara som andra hundar?

Mina ska envisas med att vara med och smaka allt...till och med isglass eller bara isbitar varma sommardagar. 

Idag har dom till och med vart med till Blg och handlat..båda sittandes i min pickup eller ja dom sitter bara då bilen står stilla eller man åker typ 50km/h. Går det fortare så skulle jag nog kunna kalla min bil för sovexpressen för Cille ligger på golvet eller ja på en massa hundfiltar på golvet och sover å Shelby har hela baksätet för sig själv. Tur dom är snälla som lamm bara dom får vara med. Å så fort bilen står still ska dom ha ner rutorna så att det kan stickas ut huvuden och kolla och snusa på alla lukter. Men dom skäller tack och lov endast om nån hund går förbi och är Shelby ensam så låter hon inte ett dugg. Konstigt nog kanske man ska säga då Cille skäller i tid och otid. Fast Cille hon har ju lärt sig det av Klinga för hon var en mästare på att skälla på allt som rörde sig, en vakthund av rang fast hon bara var en liten drever.

En liten hund med ett stort krigar hjärta.


Vet inte om jag redan berättat men jag har tänkt åka med Shelby till en dam som kan prata med hundar, å e nej tro nu inte att det är nått fel på henne. Men ibland verkar det som att Shelby ser nån/nått som inte vi ser, hon är inte rädd eller skyggar inte för det utan hon sitter och kollar, rynkar pannan och vicka på huvudet som hon gör då man pratar med henne. Jag brukar skämtsamt fråga om hon ser spökhunden i hallen eller nått annat. För er som inte vet så har vi Klingas Urna i hallen, har valt att inte jordsätta henne utan hon har fått en fin plats i ett fint skåp med sina saker med sig, sitt halsband, sin hund å såklart sin nalle som hon fick som valp. Men detta var bara en parantes. Som sagt Shelby ser nått och detta fast vi har Cille med oss så verkar hon se och höra nått som inte varken vi eller Cille ser/hör. Så en resa till Maria i nyhammar kommer det att bli. Mest nyfiken på om hon vekligen kan prata med Shelby och vad hon kommer att få reda på. Kanske säger hon det andra som jag brukar säga när Shelby gör saker som Klinga gjorde att om det finns själavandringar så har Shelby fått en del av Klinga med sig. För hur förklara man annars hennes passion för vantar som inte Cille har men som Klinga hade, för henne kunde man aldrig ha vanta på elementet i hallen utan hon stal dom alltid och bytte emot godis utan att tugga dom till smulor, precis detta gör Shelby.

Kommer att bli mest helg uppdaternade av bloggen ett tag nu, då jag ska jobba hela sommaren...om det nu bli bättre tider för jag kan inte vara ute 15-16 timmar med lastbil, har lite för mycket att riskera på det. 

Presentation

En blogg om hur det är att leva med 3 st hundar i olika åldrar och olika raser. En gammal Schillerstövare och en ridgeback. Numera finns det bara Shelby kvar hos mig.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards