Alla inlägg den 13 juli 2010

Av Jenny - 13 juli 2010 13:24

Då värmen tar på både mina och hundarnas krafter så försöker vi att vara ute och bara lata oss hela dagarna. Visst händer det att vi tar en tur med bilen för att fylla på kylen men annars får dom ligga och slappa. Just idag är dom tröttare än vanligt då ett åskväder drog in över björbo vid 3,30 tiden i morsë. Så det vara bara till att packa in dom i bilen för att Céli skulle slippa känna sig stressade och sen ut och åka bil till strax före 5. Tyvärr så lyckades jag med stycket att vara påväg till bilen med Cille när en av dom värre smällarna var och tyvärr så sitter smällen hon var med om för 4 år sedan väldigt färskt i hennes minne. Shelby däremot hon skulle helst ha stannat kvar på trappen och kollat på blixtarna. Den hunden är makalös jag är sååå glad att få äga en hund som henne. Kan knappat fatta att det är sant ibland att denna underbara RR är min bara min :)

Kan knappat fatta att hon blev 11 månader i söndags detta plus att hon nu kan vakta huset även dagtid utan att tugga på saker. Visst vi tar undnan vissa saker och alla dörrar är inte öppna för henne. Vi gjorde lika med Cille då hon oxå hade en benägenhet att tugga på saker man inte ska tugga på.

Annars så lever vi som sagt livet lugnt och stilla, korta promenader och bad. Shelby har en ny ful ovana som heter smaka på allt :P vi har tills idag hunnit med att smaka på gräs i alla olika sorter, träd, buskar, gräslök, rabarber både stjälk och blad, jordgubbar och allt annat som kommer i hennes väg när vi är ute.

Nej nu är det för varmt att sitta här igen..smiter ut igen.

Ha det bäst och ta hand om er i värmen.

Presentation

En blogg om hur det är att leva med 3 st hundar i olika åldrar och olika raser. En gammal Schillerstövare och en ridgeback. Numera finns det bara Shelby kvar hos mig.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards