Alla inlägg den 5 mars 2012

Av Jenny - 5 mars 2012 10:37

Har idag insett att min lilla Shelby har hökögon. Detta efter att ha sett henne ligga och leka med nått på golvet i hallen. nått som stoppades i munnen spottades ut och sedan krafsades runt med tassarna. Detta visade sig vara en pytte liten sten som hon hittat på golvet. Plus att hon är allt rackars duktig när man ska ta av henne nått, det är bara att gå fram och ta det, inte ett morr eller ens ett försök att följa med och ta tillbaka det. Skulle det vara nån sak av modell större så funkar det tyvärr inte med loss som andra hundar har som kommando. Nej till Shelby säger man släpp :) Ops råkade visst bli lite fel kommando på henne hehe.

Hon fortsätter dock att envisas med att grisen=matmatte dvs min mamma. Vet banne mig inte hur eller ens om jag vill lära henne av med det. Nått hon dock inte klarar av alla gånger är att få 2 st val. Som tex vid kasst väder antigen gör du ifrån dig eller så går vi in. I detta fall tar hon mer än gärna val nummer 2 fast jag vet att hon är nödig. Hörde jag nån gissa på att det är bara för att vädret inte var Ridgeback väder?? Japp då var det rätt gissat, regn eller rejält kallt är nått som fröken inte alls gillar, inte ens fast man får ha sitt täcke på.


Så hur är det med Cille aka lappapan....jodå piggare än på länge är hon, allt efter att vi testat bästa Evas bantningskur...nu går inte längre Cille...nu springer hon överallt, hon hoppar jämnfota av lycka när man får mat eller en liten bit godis. Hon snor stumpor så fort hon ser dom, hon leker med leksaker...detta helst när Shelby äntligen somnat i soffan...ja se då ska fröken gammal leka med en massa pipleksaker för då vaknar ju Shelby igen och kommer springade...är man då snabb som bara en stövare kan vara så kan man sno hennes redan uppvärmada plats i soffan :D


Presentation

En blogg om hur det är att leva med 3 st hundar i olika åldrar och olika raser. En gammal Schillerstövare och en ridgeback. Numera finns det bara Shelby kvar hos mig.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards