Alla inlägg den 19 mars 2012

Av Jenny - 19 mars 2012 10:34

Skulle jag envisas med att lära Shelby att fånga leksaker i luften.....detta har hon nu utvecklat helt själv till att jag kan slänga saker och hoppa efter dom helt själv. Så nu får man se upp på kvällarna för rätt vad det är kommer det nån leksak eller nått skinnben flygande och strax efter kommer det en "liten" ridgeback.

Misstänker att ett infall av detta ledde till att jag under flera veckor letade som en galning efter ett guld armband som jag visste att jag tagit av mig och lagt vid datorn. Men där fanns det inte....men så slog det mig att jag hade ju fått plocka upp en massa papper och annat vid ett tillfälle....så i lördags när jag städade så visst där var mitt armband på golvet.....Därför känner jag att fröken Shelby nog är min huvudmisstänkta i just detta brott.


Kan ju säga att Cille oxå har sina påhitt, dom är ett snäpp drygare just för att hennes påhitt gör lite ont när man kommer för nära dom. Hon älskar nämligen att gömma ben lite är å där i soffan, eller ännu hellre i sängarna. Inte det minsta skönt när man sätter sig på nått hårt ben som nån gömt mellan dynan och ryggen. 


Kan ju oxå berätta att Cille har fått en ny matpassion....råa morötter är tydligen huxflux hur gott som helst. Hon har aldrig ätit det förut men nu i helgen så kom fröken stövare på att det minsann var hur gott som helst med morotsbitar. Suck, snacka om att hon vill vara precis som sin lillasyster som ska vara med och smaka på allt.


Det var lite om vad om hittat på under förra veckan och nu rask över till idag. 

Det blåser som bara den här men se det äääälskar Shelby för då kan man få tag på en massa kvistar att hoppa och springa runt med. Sen är det minusgrader på nätterna så att vattenpölen på baksidan fryser till hennes stoooooora lycka för då kan man hoppa på isen tills den går sönder å sen finns det bitar med is som man kan äta upp eller bara leka med. Ska förska fånga henne på kort nån dag eller kanske göra ett försök att filma henne.

Nej nu ska jag minsann busa lite med fröken Shelby, håller på att försöka lära Shelby tricket som bästa Eva tipsade om....tror dock att det får bli med Cille instängd i ett annat rum för annars kommer hon med största sannorlikeht att leka dammsugare efter det godis som nu Shelby mot förmodan inte skulle fånga i luften.

Presentation

En blogg om hur det är att leva med 3 st hundar i olika åldrar och olika raser. En gammal Schillerstövare och en ridgeback. Numera finns det bara Shelby kvar hos mig.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards