Alla inlägg den 2 mars 2010

Av Jenny - 2 mars 2010 19:22

Typist att vi skulle vara utan ström igår när man hade en massa bra man ville skriva ner. Men inte då..strömmen dog strax före 19.30, kom tillbaka vid ca 21.30 dom hade sagt att vi skulle vara utan till 22.30 igår. Men när den äntligen kom tillbaka så hade vi bara en fas så det gick inte att kolla på teven, den slog av och på lite som den ville, det lyste knappt ifrån en enda taklampa. Ute belysning var det inte tal om, så jag fick ta på mig pannlampan och ta med en spattig Céli  ut. För hon tyckte sig se saker att skälla på överallt. Så under hennes promenix fix vi som sagt tillbaka den lite iallafall, så pass att lamporna ute iallafall lyste när jag tog med Shelby ut. Så vid 22.30 fick jag nog och ringde fortum för att höra när vi skulle få tillbaka strömmen helt, det visste dom inte och strax därefter dog det lilla vi hade igen, nu var det ny klarttid satt till kl 1 på natten. Så det var inget annat att göra än att ta Céli och gå och sova. Shelby låg inne med mamma. Sen vaknade jag igen vid typ 24 av att larmet på frysskåpet i köket tjöt för fulla muggar, vi fick strömmen tillbaka då och såklart så slog även teven på igen. Sen sov jag till ca 5 tiden då jag vaknade av att båda voffarna var i min säng, Céli vid fötterna och Shelby uppe vid kuddarna. Sen sov vi till strax före 6 tiden då började Shelby att spy i sängen så upp med henne ur sängen och sen ut på gården så hon fick kissa och varva ner lite sen tillbaka in och ta ur det nedspydda täcket. Hann precis somna igen innan klockan ringde vid 7 tiden och det var dax för ännu en skoldag. Var orolig för lilla Shelby men hon har vart hur pigg som helst hela dagen. Sovit i min säng i solen som gassade in...men då hände en liten olycka...hon kissade i sängen i sömnen.

Men annars har vi det bra med promenader och lek i snön...kollar på fåglar och lyssnar på takdropp...Shelby försöker lista ut hur man kommer åt istapparna som hänger ifrån taken hehe..



Presentation

En blogg om hur det är att leva med 3 st hundar i olika åldrar och olika raser. En gammal Schillerstövare och en ridgeback. Numera finns det bara Shelby kvar hos mig.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards