Alla inlägg den 13 maj 2010

Av Jenny - 13 maj 2010 11:09

Nuså är vi lite piggare här hemma. Min förklyning är nästan helt bort, bara lite hosta kvar. Så nu har jag iallafall tagit mig i kragen och anmält Shelby till utställning i Bollnäs den 13 juni. Hade först funderat på Avesta då det blir närmare men den kändes så ruggit stoooor åt oss två nybörjare..å sen skulle det vara kul att få kolla på enbart Ridgebackar när det är första gången vi ska testa. Hoppas verkligen att det ska funka då jag är allt annat än van vid utställningar..visst jag ställde ut Klinga så långe hon tyckte det var kul men sen när hon inte längre ville visa upp sig så slutade vi..plus att det kändes så meningslöst när hon kunde förlorade sitt cert för att hon hoppade av bordet men hunden efter som bet domaren så blodvite uppstod...den fick minsann cert. Fast det är klart den hunden hade nått fiiint kennel namn och det hade inte min vackra drever tös. Sen när vi fick hem Céli så testade vi med henne 2 gånger också men Céli har lite svårt för äldre män...vilket nästan alla stövardomare är. Så för att skona henne så slutade vi. Men lilla Shelby har inga fördomar än..tror jag iallafall. Hon hälsa på dom hon vill hälsa på och på sina villkor. Det visade hon i söndags när vi var på marknad i rättvik och ett par kom fram och frågade om Shelby är en renrasig ridgeback. För deras hund var en blandning mellan RR och Labbe. Men dom hade svårt att se att det skulle vara just RR i deras hund för den såg mest ut som en labbe. Sen frågade dom om det var ok att hälsa på Shelby så jag svarade ja visst om det sker på hennes villkor vilket det gjorde dom väntade tills Shelby själv kom fram och nosade på dom. Skönt att det finns lite folk med hundvett iallafall :)

Men kan ju säga att lilla Shelby väckte en hel del uppmärksamhet och då bara possitiv. Allt ifrån äldre till barn utbrast till som tätt kolla villken vacker hund =) Så jag erkänner jag är stolt över henne..inte ett enda skall på nån annan hund..och inte heller så mycket dragande i kopplet.

Nej nu ska jag kolla vad voffarna gör för bus.

Ha det bäst

Presentation

En blogg om hur det är att leva med 3 st hundar i olika åldrar och olika raser. En gammal Schillerstövare och en ridgeback. Numera finns det bara Shelby kvar hos mig.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards