Alla inlägg den 21 maj 2010

Av Jenny - 21 maj 2010 12:17

Blir som vanligt lite dåligt med bloggandet då vi är ute en massa och njuter av det väder vi iallafall hade igår :P

Började dagen med att jag rensade ur allt ogräs ur ett blomland medans Shelby bestämde sig för att gården behövde göras om lite:

         Vi har nu gropar lite här och där och av varierande storlek och djup. Det finns till och med en massa av dom i gräsmattan och under buskar där jorden är lättgrävd. För se att gräva och eller bita ner buskar är Shelby stoooora passion när vi är ute.

Fast innan hon fick komma ner till oss på gräset så hade vi en hund som kollade över trappräcket på oss:     

Gick vi det minsta nära trappan så såg det ut såhär:      Ja för Céli skulle också allt bra gärna ha vart med ute..fast då hade dom flesta katter i grannskapet suttit i träd eller sprungit bort, för är det nått hon kan så är det att jaga katter.


Efter en dag med rensande av land och för Shelbys del springade och grop grävande så skulle vi fixa nått att äta. Men se då hade Shelby tappat sina öron och ville inte alls gå upp på trappen :

          


Men efter lite övertalning om att det minsann finns stolar man kan sitta i plus att Céli kom ut på trappen igen så fick vi upp rackarungen på trappen.

Kolla bara hur bortskämda mina hundar är:

             


Sen måste jag ju bara visa att Shelby kan sitta fint:


   


Senare på kvällen rullade första stoora åskvädret in över byn. Funderade lite på hur detta skulle gå med Shelby, men såklart tog hon det galant. Båda hundarna och mamma satt ute på trappen så länge dom kunde för regnet. Men sen när åskan kom allt närmare så tog vi bilen en sväng, detta då Céli inte är över förtjust i åska och inte heller min mamma. Céli har dåliga minnen av ett åsknedslag på baksidan av huset, men hon blir inte galen utan får hon bara vara med ute eller inne så håller hon sig lugn. Å Shelby ja hon satt och vickade på huvudet för att kunna placera vart mullrandet kom ifrån, sen när regnet började driva in på trappen så övergick hon till att jaga vattendroppar. Så hennes första åskväder här iallafall passerade lugnt förbi i hennes värld :)


   

Presentation

En blogg om hur det är att leva med 3 st hundar i olika åldrar och olika raser. En gammal Schillerstövare och en ridgeback. Numera finns det bara Shelby kvar hos mig.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards