Alla inlägg under december 2009

Av Jenny - 5 december 2009 19:17

Har vart på valpträff uppe hos Eva idag. Tror nog att lilla bus Shelby gillade att få bråka med sin syster och sina bröder. Kul också att se hur olika dom är varandra, men som jag trodde så var såklart Shelby den busigaste..suck. Så imorron bär det av till banan för att träna in lite nya saker, börjar bli dax nu när hon äntligen lyssnar lite på mig igen =) Tur att frökens nos funkar till tusen och att mat alltid går ner.


Slänger upp några bilder på Shelby med syskon, om nån vill ha en bilderna så är det bara att skicka ett mail så kommer dom =)


//Jenny


            

Av Jenny - 4 december 2009 21:00

Imorron bär det av till Segersta på en liten valpträff, ska bli kul att se hur dom andra syskonen Shelbys är. Slår vad om att min fröken är vildast av dom alla :P


Här kommer lite blandade bilder:


            

Av Jenny - 3 december 2009 11:03

Så skönt inte ett endaste regnmoln i sikte idag heller =) Men rackars kallt var det allt, över 11 grader när jag skulle ut med Shelby så idag ville hon minsann ha sitt täcke på. Efter att vi vart ute och busat lite så fick voffarna frulle och sedan varsin hundkaka, men Shelby tyckte mest att den var konstig och spottade ut den igen så nu ligger den på bänken i köket till en annan dag =)


Igår blev det som vanligt lite måleri så Shelby fick busa en massa med Tila och sen såklart äta mat med Tila, igår bjöds det på torrfoder, kokta morötter och hare. Gissa om nån lät sig väl smaka av det, nu fick hon ju inte så mycket hare då vi inte vill att hon ska få ont i magen. Men det lilla hon fick gick ner och inget magknip heller.


Slänger upp lite bilder ifrån igår och idag på hundarna:


                        

Av Jenny - 2 december 2009 11:33

Till Shelbys stoooora förtjusning så har det gått och blivit lite kallare och finare väder här. Sol både igår och idag. Detta har nu lett till att Shelby hittat nått som både låter kul och som man kan bita i, det är isen på frusna vattenpölar på våran gård och påväg till postlådan. Är isen frusen på dessa så måste man hoppa på den så att det brakar i den och sedan genast försöka äta/bita i några av bitarna som fallit ner i hålet man gjort. Tänk precis sådär var min drevertös genom hela livet, Till och med den sista vintern hon levde dvs förra vintern så skulle det hoppas på frusna vattenpölar och busas. Hon älskade verkligen att hoppa sönder isen och precis lika gör Shelby..Fast jag försöker att hålla henne lugn så att hon inte ska bryta dom där lååånga benen som hon inte har nån direkt koll på.

Just nu sover båda hundarna sött efter att ha ätit sen frukost och sedan fått gå ut och leka lite. Céli älskar att gå i gräset som täcks av ett tunt tunt täcke med snö och rimfrost. Fast Shelby tyckte att det var lite kallt på första vändan ut och kissa idag så på den andra blev det täcke på =)


Presentation

En blogg om hur det är att leva med 3 st hundar i olika åldrar och olika raser. En gammal Schillerstövare och en ridgeback. Numera finns det bara Shelby kvar hos mig.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< December 2009 >>>

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards