Alla inlägg den 26 januari 2010

Av Jenny - 26 januari 2010 19:15

Lite dåligt med uppdateringa för tillfället då jag har börjat att plugga. Ska lära mig om hur det är att starta ett eget företag. Denna kurs pågår under 8 veckor i Leksand så jag lämnar mammas hus vid 8 tiden varje morgon och kommer med lite tur hem mellan 15-16. Vi har för det mesta självstudier efter lunch.


Men nog om det och över till mina busungar och framför allt Shelby. Hon var rejält duktig när vi var till min lägenhet. Visst det hände en liten olycka i bilen påväg ner eller ja den hände kanske 2 min innan vi var framme. Hon råkade kissa lite i skuffen, tror inte jag hörde att hon pep för att hon var kissnödig. Men hon var iallafall tyst nästan hela resan, å inte ett endaste utbrott på gallret som gör att hon inte kan smita till baksätet. Så japp lite stolt är man allt.


Så raskt över till gårdagen.

Igår skulle jag vara i Leksand till kl13 så det fanns tid att leka och busa med Shelby. Tog som vanligt med henne lös till baksidan så att hon skulle få springa av sig lite. Vilket hon gör med hjärtanslust.

Efter ett tag så ska vi gå in och Shelby får som vanligt höra att nu ska vi gå in, detta gör att hon springer upp en bit och vänar in mig för att sedan rusa över gårdsplanen och sedan ta dom 3 trappstegen i ett enda kliv. Så gjorde hon även igår efter att mamma ropat på henne ifrån dörren. Skillnaden nu var att hon halkade omkull på trappen och skrek rakt ut för att sedan linka in på 3 ben. Med hjärtat i halsgropen rusade jag efter henne in. Tanken som flög genom skallen var att nu bröt hon säkert benet eller slog det ur led. Satte mig i hundsängen med henne och undersökte hennes ben, hon gnällade så fort jag rörde det mellan tassen och knäet. Men jag tänkte jag måste se henne röra sig mer och se om det är så illa som jag trodde. Så dom fick lite frukost båda hundarna och sedan fick Shelby lite mera gos och vips kunde hon åter gå på 4 ben. Så ja det är precis som Eva sa dom är lite dramaqueens :) Glad att allt är ok med min lilla busunge fast visst skrämde hon oss rejält.


Slänger upp lite bilder ifrån helgen:


      

Presentation

En blogg om hur det är att leva med 3 st hundar i olika åldrar och olika raser. En gammal Schillerstövare och en ridgeback. Numera finns det bara Shelby kvar hos mig.

Gästbok

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards